KIF-duo i EM-truppen

En av fotbollssommarens höjdpunkter, damernas EM-slutspel i Holland, kommer att berikas av två bidrag från KIF Örebro DFF. I förbundskapten Pia Sundhages trupp ingår såväl Lisa Dahlkvist som Julia Spetsmark (bilden). Sverige inleder gruppspelet mot Tyskland (17/7), följt av Ryssland (21/7) och Italien (25/7).

Läs mer här

P02: SvFF:s Utvecklingsläger

Söndag 2-fredag 7 juli är det dags för det årliga lägret i Halmstad för 15-åriga pojkar (födda 2002). Lägret har till i år bytt namn till SvFF:s Utvecklingsläger (tidigare Elitläger, läs mer här).

Som uppladdning har ÖLFF P02 distriktslagssamling med träningar och information på Allévallen i Hallsberg onsdag den 28 juni.

Kallelse och berörda spelare

F02: SvFF:s Utvecklingsläger

Söndag 25-fredag 30 juni är det dags för det årliga lägret i Halmstad för 15-åriga flickor (födda 2002). Lägret har till i år bytt namn till SvFF:s Utvecklingsläger (tidigare Elitläger, läs mer här).

Som uppladdning har ÖLFF F02 distriktslagssamling med träning och information på Grönpepparparkens IP tisdag den 20 juni.

Kallelse och berörda spelare

Summering av Svealandslägret 2017

25-27 maj deltog ÖLFF med distriktslag för pojkar respektive flickor födda 2002 i Svealandslägret i Enköping.

Matchresultat:

Öppen målvaktsträning 12-16 år

ÖLFF och ÖSK Fotboll driver tillsammans ett målvaktsprojekt med öppna målvaktsträningar för pojkar och flickor 12-16 år (födda 2001-2005). Målvaktspassen arrangeras i Hallsberg och Lindesberg och varvar praktik och teori, och målgruppen är såväl deltagare som ledare/föräldrar.

De första tillfällena lockade över 40 deltagare. Nu är det dags för det andra tillfället. Vi vill poängtera att man inte behöver ha deltagit vid första tillfället för att nu få deltaga, utan ALLA intresserade deltagare i aktuella åldrar, samt alla intresserade ledare/föräldrar, är mycket välkomna!

Hallsberg: Onsdag den 14 juni kl. 16.45.
Lindesberg: Torsdag den 15 juni kl. 16.45.

Anmälan med Namn - Födelseår - Förening - Mobilnummer till: marcus@olff.se

Se inbjudan

Råd och Vård för idrottsskador

Från 15 maj är det premiär för den nya tjänsten "Råd och Vård för idrottsskador". Tjänsten är en del i den försäkring genom Folksam som omfattar alla spelare i landets fotbollsföreningar. Syftet är att ge skadade spelare ett bra första omhändertagande med snabb och komplikationsfri rehabilitering.

Kallelse: Intersportlägret 3-4 juni 2017

För fjortonde året arrangerar ÖLFF spelarutbildningsläger för 13-åriga pojkar och flickor. Denna gång är lägret för spelare födda 2004 och arrangeras i Sköllersta 3 & 4 juni. Totalt anmälde sig 131 deltagare.

Kallelse och program

Varmt välkomna till roliga och utvecklande lägerdagar!

Arvid Brorsson landslagsuttagen

Örebro SK:s Arvid Brorsson är med i truppen som förbundskaptenen för P18-landslaget Tomas Turesson tagit ut till dubbellandskamp på bortaplan mot Ungern 6 och 8 juni.

Läs mer här

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter