Emma Östlund EM-kvalar i Portugal

KIF Örebros Emma Östlund har blivit uttagen i förbundskapten Ulf Kristianssons F17-landslagstrupp som åker till Portugal för att försöka säkra en plats till EM i Tjeckien. I Elite Round, som är namnet på det sista kvalsteget innan EM-slutspelet, ställs Sverige mot Island (28/3), Portugal (30/3) och Spanien (2/4). För att vara säkra på avancemang till EM-slutspelet krävs en gruppseger, men även två av sex grupptvåor tar en plats i mästerskapet.

Läs mer här

Bark och Trinh i P17-landslagets trupp till Elite Round

Adam Bark och Martin Trinh, båda Örebro SK, har blivit uttagna i förbundskapten Roland Nilssons trupp till U17 Elite Round. I Österrike väntar deltagande i en fyrlagsgrupp, med matcher mot Ukraina (23/3), Österrike (25/3) och Frankrike (28/3). Alla gruppettor samt sju av åtta grupptvåor når EM-slutspelet i Kroatien i maj.

Läs mer här

Info Ungdomsfotbollen 2017

Tisdagen den 14 mars kommer Gruppordningsmöten att genomföras på Scandic Hotell Västhaga Örebro kl. 17:30-21:00. Gäller Ungdomsserierna Pojkar 10-15 år samt Flickor 10-13 år.

Idrottslyftet: Uppsamlingstillfälle 22/3

Onsdag den 22 mars erbjuder vi ett uppsamlingstillfälle för de föreningar som ej närvarade på informationsträffen om idrottslyftet den 1 mars. Inbjudan är riktad till de föreningar som ej närvarade på träffen 1/3 och planerar att söka idrottslyftsmedel under 2017.

För mer information:
Inbjudan informationsträff Idrottslyftet 22 mars

Inbjudan Poolspel 2017

Nu finns Inbjudan klar till årets poolspel i 5-fotboll för 7-9 år. klasserna 2008, 2009 och 2010. Sista anmälningsdag är den 20 mars.

Här finns inbjudan

Distriktslagssamling P02, Finspång 25/3

Lördag den 25 mars är det samling för distriktslaget för pojkar födda 2002. I Finspång väntar träningspass och matcher mot Östergötlands FF.

Kallelse och berörda spelare

Är ni intresserade av att arrangera Landslagets Fotbollsskola 2017?

Lördag den 25 mars samlar vi så många som möjligt från intresserade föreningar för ett uppstartstillfälle för Landslagets Fotbollsskola 2017. Vi arrangerar en informationsfylld bussresa till Friends Arena för att se svenska herrarnas VM-kvalmatch. Resan är helt kostnadsfri (inkl. mat och matchbiljett) för två personer från alla föreningar som är intresserade av att arrangera Landslagets Fotbollsskola 2017.

För mer information och anmälningsförfarande:
Inbjudan: Landslagets Fotbollsskola 25 mars

Karlslunds IF P17 i futsalens SM-slutspel

Nu till helgen, med start fredag den 3 mars, går SM-slutspelet i futsal för ungdomar av stapeln i Helsingborg. Ett länslag är fortfarande kvar i kampen om SM-medaljerna, nämligen Karlslunds IF i P17-klassen.

Karlslund deltar i slutspelgrupp B där motståndet utgörs av Sunnanå SK (3/3), IK Oddevold (4/3) och Värmbols FC (4/3). De två främst placerade lagen i fyrlagsgruppen går vidare till söndagens finalspel.
Spelprogram och tabell

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter