Förbundet söker kursinstruktörer

Örebro Läns Fotbollförbund söker kursinstruktörer till Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildningsstege.Som kursinstruktör blir du utbildad i att hålla i någon/några av följande kurser: Tränarutbildning C, B Ungdom, A Ungdom.

Du går först en utbildning (ca 4 timmar) för att vara behörig att hålla i kursen Tränarutbildning C.

Ersättning utgår för varje kurstillfälle. Kurserna kan anordnas centralt eller direkt ute i någon förening. Vid intresse, maila Daniel Lindahl

Örebro till slutspel

På lördagen spelade Örebro F03 mot Smålands FF på Behrn Arena. På spel stod en plats till slutspelet i januari. Matchen stod länge 0-0 men till slut lyckades Örebro spräcka målnollan både em och två gånger. Matchen slutade 2-0. Ett rättvist resultat. Nu önskar vi tjejerna lycka till i slutspelet.

Kvalmatch på Behrn Arena lördag 14.00

Nu på lördag kl 14.00 spelar Örebro Läns FF mot Smålands FF på Behrn Arena. En helt avgörande match för att ta sig vidare till Cup Kommunals slutspel. Turneringen för flickor 16 år har sitt slutspel under januari månad. Välkommen till Behrn för att stötta tjejerna!

KALLELSE: F03 – Förberedande träning + Kvalmatch Cup kommunal

Här kommer kallelse till förberedande träning samt kvalmatch till slutspel mot Smålands FF. Träningen är den 6 december och matchen spelas den 7 december kl 14.00 på Behrn Arena.

Se kallelse >>

ÖLFF:s Representantskap 2019

Nu finns Föredragningslista och handlingar klara till ÖLFF:s representantskapsmöte som äger rum tisdagen den 10 december kl. 18:00 på Idrottens Hus i Örebro.
Här finns tidigare Inbjudan och Fullmakt.
Se föredragningslistan samt möteshandlingar här
Samtliga handlingar utsänds bilagt på remiss t.o.m. den 3 december för yttrande inför representantskapsmötet. Inga andra frågor än vad som anges i de bifogade handlingarna och inga nya yttranden i frågorna som inkommer efter den 3 december kan tas upp till beslut.

Krav på utdrag ur belastningsregistret

En trygg idrott är en idrott fri från mobbning, trakasserier, hot, våld och övergrepp. En idrott där alla känner sig välkomna och delaktiga och får delta och utvecklas efter sina egna förutsättningar

Från 1 januari 2020 ska alla idrottsföreningar inom RF kontrollera begränsat registerutdrag för ledare som har kontinuerlig kontakt med barn. Har er förening koll på vad som gäller?

Tryck på följande dokument för att få en kortfattat guide kring de krav som ställs på föreningen, vill man läsa mer ingående så finns det möjlighet att göra det på Riksidrottsförbundets hemsida, dit kommer du om du trycker på följande LÄNK.

Örebro Läns Fotbollförbund kommer följa de riktlinjer som satts upp för specialidrottsförbund gällande belastningsregisterutdrag. Tillsammans ska vi verka för en trygg miljö för våra barn och ungdomar. Vid frågor går det som vanligt bra att höra av sig till kansliet.

Kvalmatch väntar för Örebro F03

I helgen har Cup Kommunals gruppspel spelats i Eskilstuna, där gruppen bestod av arrangerande Södermanland, Östergötland och Örebro län.

På fredagen inledde Östergötland med att besegra Södermanland med 3-0. Östergötland var också Örebro-tjejernas motstånd när man gick in i turneringen på lördagen.

Örebro P03 utslagna ur Distriktsturneringen

I helgen spelades gruppspel i Distriktspojkturneringen. Efter ett oavgjort resultat samt en förlust placera sig Örebro på tredje plats i gruppen och är därmed utslagna från årets turnering.
Här följer Martin Skogmans (SU pojk) referat från matcherna.
Visa fler nyheter
Visa alla nyheter