P04: Kallelse till distriktslagssamling 19/10

Örebro Läns FF kallar till distriktslagssamling den 19 oktober.
Ladda ned kallelse är >>

P05: Kallelse till Distriktslagsmatch mot Värmlands FF

Distriktsförbundskaptenerna Hampus Nylin och Daniel Fridholm kallar nu till matchsamling för pojkar födda 2005 mot Värmlands Fotbollförbund. Matchen spelas den 22 oktober prel kl 19:15 på Trängens IP konstgräs.
Ladda ned kallelse >>

Inför helgens Spelarutbildningsläger F06/P06

Här kommer kallelser samt deltagarlistor till helgens Utbildningsläger för spelare födda 2006.

Flicklägret i Sköllersta:

Kallelse Ladda ned >>
Deltagarförteckning Ladda ned >>

Länk för uppkoppling till TEAMS (start fredag 17.00): Anslut till Microsoft Teams-möte

Pojklägret i Pålsboda:

Kallelse Ladda ned >>
Deltagarförteckning Ladda ned >>

Länk för uppkoppling till TEAMS (start fredag 18.00): Anslut till Microsoft Teams-möte

Inbjudan till lunchwebbinarium: INKLUDERA MÅLVAKTEN I TRÄNING OCH MATCH

NAFU-distrikten Södermanlands FF, Värmlands FF, Västmanlands FF, Örebro Läns FF i samarbete, bjuder in till lunchwebbinarium: "INKLUDERA MÅLVAKTEN I TRÄNING OCH MATCH"
Webbinariet vänder sig till tränare, ledare och övriga intresserade som vill ha råd och tips på hur man kan inkludera målvakterna i träning och match.

P04: Missa inte att anmäla er till öppen distriktslagssamling

Den 7 oktober välkomnar vi spelare pojkar födda 2004 till öppen Distriktslagsträning. Samlingen är en första träff inför kommande Distriktslagsturnering i november.
Anmälan till samlingen sker här >>

Förbered er för att söka om kompensationsstöd från RF

Regeringen har beslutat om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. Riksidrottsförbundet ansvarar för fördelningen av pengarna och kommer att ha två ansökningsperioder för föreningar för Q3 respektive Q4.

Den första ansökningsperioden, för det tredje kvartalet, kommer att inledas någon gång i mitten av oktober (datum sätts vid Riksidrottstyrelsens sammanträde 6-7 oktober). För enskilda föreningar kan det vara bra att redan nu förbereda inför med sådant material som RF vill ha bifogat med ansökan, såsom årsredovisningar, verksamhetsberättelser och resultatrapporter samt att kunna redogöra för kostnadsbesparingar och eventuella bidrag som föreningen redan har fått under perioden.

Läs mer här >>

Alla är olika – olika är bra

Alla som vill ska ha chans att vara en del av svensk fotboll. Och vi måste jobba tillsammans för att göra det möjligt.

Årets utdelning gäller endast föreningar som skapar möjlighet för barn och ungdomar oberoende socioekonomisk bakgrund, kön, etnicitet och funktionsvariationer att börja röra på sig och bli aktiv i ett fotbollslag.

Välkomna att söka medel via Alla är olika – olika är bra. ANSÖKNINGSTIDEN 2020 startades i maj. Utdelning sker löpande från maj-november och kommer i år att omfatta extra många föreningar.

Länk för mer info: http://allaolika.se/sv/#div-om

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter