Årets Målvaktsprojekt är igång!

Örebro läns Fotbollförbund driver, tillsammans med samarrangerande föreningar, två stycken målvaktsprojekt under 2018. Syftet är dels att erbjuda öppna målvaktsträningar, ledda av välutbildade instruktörer, för alla intresserade i fotbollsdistriktet i åldern 11-18 år. Det andra centrala syftet är att i samband med samtliga pass erbjuda fortbildning för intresserade ledare, föreningsinstruktörer och föräldrar inom målvaktsträning, för att dessa sedan ska bidra till bättre utvecklingsmiljöer för målvakter i hela distriktet.

Hittills har fyra pass genomförts; ett pass för 14-18 år i Örebro, samt tre pass för åldern 11-13 år i Örebro, Hallsberg resp. Lindesberg. Totalt har över 100 målvakter i distriktet deltagit hittills.

Samtliga pass är öppna för alla pojkar och flickor i aktuella åldrar i distriktet samt intresserade ledare och föräldrar. Man avgör själv vilka pass man anmäler sig till. Nya deltagare är alltså varmt välkomna att anmäla sig till återstående pass. Aktuella datum och anmälningsförfarande finner ni i inbjudningarna nedan:

Målvaktsprojekt 11-13 år: Öppna träningar och ledarfortbildning
Målvaktsprojekt 14-18 år: Öppna träningar och ledarfortbildning