P03: Rapport från Halmstad

Pojkar födda -03 är denna vecka nere i Halmstad för Utbildningslägret (fd Elitlägret). Killarna har spelat två matcher och här kommer en rapport från Spelarutbildare Martin Skogman.

Rapport från match 1:
Örebro - Medelpad 0 - 3 (0 - 3)
"Laget är inte nöjda med prestationen i första matchen under utvecklingslägret i Halmstad.
Under söndagen hade vi jobbat med speluppbyggnad och även om vi ville att helheten skulle vara bra så var det detta som vi fokuserade lite extra på. Men vi fick inget extra ut av det.
Det är säkert många faktorer som gör att vi inte kommer upp i den nivå som vi önskar. Men vi fokuserar på att lägga det bakom oss och se framåt mot 2 bra träningar under tisdagen och sen få visa vad vi kan under match 2."

Rapport från match 2:
Örebro - Uppland 0 - 0 (0 - 0)
"Örebrokillarna gör en bättre prestation mot Uppland på onsdagsförmiddagen om vi jämför med måndagsmatchen. Det var en prestation där laget spelade tillsammans och lyckades med fram för allt försvarsspelet som höjdpunkt.
Träningarna under tisdagen handlade om att förhindra speluppbyggnad och att skapa målchans och göra mål. Där fick vi mest nytta av att förhindra speluppbyggnad som vi var nöjda med. Vi har lärt oss mycket och ser fram emot de sista 2 dagarna för att lära oss ännu mer och att kunna känna oss helt nöjda med lägret som helhet."