Fem spelare från distriktet landslagsuttagna

Landslagssamlingar i fotboll respektive futsal. Det väntar för fem spelare som spelar sin klubblagsfotboll i distriktet.

KIF Örebro-spelaren Sara Lilja Vidlund har tagits ut i förbundskapten Pia Sundhages F17-trupp till Tipselitläger i Göteborg 27-29 november. Sundhage har kallat 30 spelare till denna samling för landslaget för flickor -01, då de laddar för en ny säsong och nästa års inledande kval till U19-EM.
Hela F17-truppen och mer info

David Eriksson (bilden), Latorps IF, har av förbundskapten Lars Ekdahl tagits ut i den svenska P19-landslagstruppen i futsal. I början av december spelar P19-landslaget i futsal sina två första, historiska, landskamper. Matcherna spelas mot Finland i Danmark den 5 och 6 december.
Hela P19 futsaltruppen och mer info

För det svenska A-landslaget i futsal väntar den prestigefyllda turneringen Nordic Cup. Den svenska förbundskaptenen Matija Dulvat har tagit ut en trupp som innehåller tre spelare från Örebro Futsal Club; Dildar Caliskan, Fredrik Johnsson och Anel Coralic. Turneringen spelas i Danmark mellan den 3 och 9 december.
Hela herrlandslagets trupp och mer info