Vinst och förlust mot Värmlands FF

Årets gruppspelsmatcher i distriktslagsturneringarna för ÖLFF:s lag är spelade. Matcherna spelades på Behrn Arena under gårdagen, där Örebro läns lag ställdes mot Värmlands FF. Distriktslagsturneringarna fungerar som svenskt mästerskap för distriktslag och består av respektive distrikts spelare som är som mest 16 år (i år födda 2002).

Klicka på rubriken för resultat och matchfakta

Först ut var flickmatchen, vilken länge var målmässigt jämn. Matchvinnare blev Värmlands FF:s Hilma Söderlund (till vardags i Torsby IF) som med en hård vristträff från 20-talet meter gav gästerna ledningen fram till 1-2. Slutresultatet skrevs tillslut till 1-3.

Även i pojkmatchen var det Värmlands FF som började bäst och gick till pausvila med en 1-0 ledning. Efter ännu ett mål av gästerna i den andra halvleken vaknade hemmalaget till liv. En fint genomförd andra halvlek resulterade i en storstilad vändning och att slutresultatet kunde skrivas till 5-2. Stor segerorganisatör var ÖLFF:s Herman Ragnarsson (som spelar sin klubblagsfotboll i Örebro SK) med sina fyra mål i den andra halvleken.

Cup Kommunal (distriktflickturneringen):
Örebro Läns FF - Värmlands FF 1-3 (1-1)

Distriktspojkturneringen:
Örebro Läns FF - Värmlands FF 5-2 (0-1)


Segrare i pojkmatchen: Örebro Läns FF P02


Segrare i flickmatchen: Värmlands FF F02