P02: Örebro gruppsegrare och vidare till semi

ÖLFFs P02 går vidare i distriktslagsturneringen efter seger i slutspelsgruppen med Småland och Östergötland. På fredagen vann vi med 2-1 mot Småland och på lördagen blev det 3-3 mot Östergötland. Vi gick vidare efter att Småland slog Östergötland med 3-2 på söndagen.
Mot Småland är vi det bättre laget och vinner rättvist. Även om vi gör mål på straff och hörna så kändes vi farliga och borde nog gjort något mål i spelet också. Det vi kände att vi skulle lyckas mer med är att nå våra offensiva mittfältare i vår speluppbyggnad.
I matchen mot Östergötland så börjar vi mycket bra och gör också 1-0. Det kunde blivit
ytterligare mål för oss när vi får målvakten målchansutvisad i 13 minuten och Östergötland gör 1-1 på straffen. Det förändrar matchbilden även om vi fortfarande skapar målchanser under första halvleken. Vi får springa mycket men eloge till spelarna som hittar kraft att kunna kvittera till 3-3 i slutminuterna. Östergötland får en chans till på stopptid men skjuter strax över.
Vi har ju 4 utvisningar på 2 matcher och det är det som vi måste se till att få bort. Att vi klarar att gå vidare ändå är väldigt bra men detta behöver vi få bort.
Småland - Örebro 1 - 2 (0-1)
0-1 (32) Joel Andersson Segerlind straff
1-1 (60)
1-2 (72) Pontus Hatula (nick på hörna)
Vi fick utvisningar i 77 och 87 minuten.
Örebro - Östergötland 3 - 3 (2 - 1)
1-0 (8) Niclas Bergmark (nick på hörna)
1-1 (14) straff
2-1 (27) Rasmus Gustavsson Engdahl
2-2 (50)
2-3 (56)
3-3 (88) Noel Milleskog
Vi fick utvisningar i 13 och 89 minuten.
Stort grattis till killarna som ordnade denna semifinalplats.
(vid pennan: Martin Skogman, SU pojk)