Dags att planera för sommarens fotbollsskola!

I år kan man som förening välja att köra SvFF:s Fotbollsskola oavsett vilken materialleverantör man har och hämta ut ert material på valfri butik.

A tt arrangera fotbollsskola är en viktig del av många föreningars rekrytering av nya spelare och ledare. Dessutom kan fotbollsskolan vara ett bra tillfälle att ge nuvarande spelare chansen till fördjupad fotbollsutbildning. Inom SvFF:s fotbollsskola får föreningar bland annat support från sitt distriktsförbund samt tillgång till övningsinnehåll och marknadsföringsmaterial kostnadsfritt.

Av tradition ingår T-shirt, boll och vattenflaska i fotbollsskolan. Från och med 2019 kan föreningar även välja att ta in storlekar för shorts och strumpor i webbanmälan. På så vis kan föreningen enkelt komplettera materialbeställningen hos sin lokala sporthandlare. Målsättningen med tiden är att bygga vidare med flera valmöjligheter.

Läs mer och anmäl er förening här >>