Inbjudan till Tränarutbildning A Ungdom

Örebro Läns Fotbollförbund bjuder in på kort varsel till en pilotkurs Tränarutbildning A Ungdom. A ungdom vänder sig till alla ungdomstränare med ambition att leda och coacha sina spelare med moderna lärandemetoder och högsta kvalite när det gäller träningsinnehåll och individuell uppföljning, allt för att uppnå optimerad utveckling och nöjda spelare. Kursen består av 4 dagar á åtta timmar. Innan kursstart och mellan kursdagarna görs ett antal webbuppgifter.

Kursen innebär en progression i förhållande till innehållet i SvFF tränarutbilnding B ungdom och UEFA B. Även tränare med diplom från högre kurser är välkomna att delta eftersom tränarutbildning A ungdom utgör ett viktigt kompetenstillskott för alla tränare.

Aktuella datum:
18-19 maj 2019 i Örebro (Block 1 av 2)
1-2 juni i Örebro (Block 2 av 2)

Anmälan gör du här >>