KVALINFORMATION herrar 2019

Nu återstår endast sista omgången i våra representationsserier som spelas helgen 28-29 september. Därefter är det dags för kvalspel. Läs mer hur läget ser ut inför kvalen i herrarnas serier från kval till div. 3 ner till kvalet till div. 6.

KVAL TILL DIV. 3
För lag 2 i div. 4 (IK Sturehov) väntar kvalspel till div. 3 i oktober. En fyrlagsgrupp med 9:an i div. 3 (Just nu IFK Sunne), 2:an i Värmlandsfyran (Just nu KB Karlskoga) och 2:an i div. 4 Västmanland (Just nu Köping FF). Kvalspelet genomförs enkelrondigt och kvalvinnaren går upp i div. 3. Kvalstart 5-6 oktober.

KVAL TILL DIV. 4
För lag 10 i div. 4 (Just nu IFK Örebro) väntar kvalspel mot 3:an i div. 5 (Just nu IFK Hallsberg) i ett dubbelmöte prel. den 5 resp. 12 oktober. 3:an i div. 5 börjar hemma.
OBS! 2 lag från ÖLFF kommer åka ur till div. 4 (Även Adolfsbergs IK kan fortfarande teoretiskt åka ur men inte troligt) vilket innebär att om inte kvallaget till div. 3 (IK Sturehov) kvalar sig upp till div. 3 kommer detta kval inte ge någon plats till div. 4.

KVAL TILL DIV. 5
För lag 10 i div. 5 (Just nu Mariebergs IK) väntar kvalspel mot 3:an i div. 6 (Just nu Stene IF) i ett dubbelmöte prel. den 5 resp. 12 oktober. 3:an i div. 6 börjar hemma.
OBS! 2 lag från ÖLFF kommer åka ur till div. 4 (Även Adolfsbergs IK kan fortfarande teoretiskt åka ur men inte troligt) vilket innebär att om inte kvallaget till div. 3 (IK Sturehov) kvalar sig upp till div. 3 kommer detta kval inte ge någon plats till div. 5.

KVAL TILL DIV. 6
För lag 8 i div. 6 (Just nu Frövi IK) väntar kvalspel mot 3:an i div. 7:A (Just nu Bobby BK) i ett dubbelmöte prel. den 5 resp. 12 oktober. 3:an i div. 7 börjar hemma.
OBS! 2 lag från ÖLFF kommer åka ur till div. 4 (Även Adolfsbergs IK kan fortfarande teoretiskt åka ur men inte troligt) vilket innebär att om inte kvallaget till div. 3 (IK Sturehov) kvalar sig upp till div. 3 kommer detta kval inte ge någon plats till div. 6.

OBS!
Även om kvalspelet ev. inte kommer gälla någon plats kommer kvalen att genomföras för att få en vakansordning för lagen om utträde av lag sker under vintern. Är lagen i kvalet till div. 4-6 överens får lagen spela 1 match för att genomföra kvalet. Då spelas endast Match 1 med laget från den lägre divisionen som hemmalag. Mer info kommer nästa måndag den 30 sep. om kvalets förutsättningar.