Örebro P03 utslagna ur Distriktsturneringen

I helgen spelades gruppspel i Distriktspojkturneringen. Efter ett oavgjort resultat samt en förlust placera sig Örebro på tredje plats i gruppen och är därmed utslagna från årets turnering.
Här följer Martin Skogmans (SU pojk) referat från matcherna.
Östergötland - Örebro 1-1 (1-1)
1-1 Salim Ali Mohammed
Vi gör en bra match där vi var närmast segern. Bägge halvlekarna är rättså lika varandra där Östergötland är bättre i början av halvlekarna och vi tar över efter hand under halvlekarna. Vi har fler målchanser än Östergötland.
Örebro - Södermanland 2-3 (1-2)
1-2 Robin Damström
2-3 Robin Damström
Södermanland är bättre i första halvlek och leder rättvist med 2-1. Vi får en utvisad i slutet av första halvlek men vi känner ändå att vi kan vända. Andra halvlek är det spel mot ett mål, Södermanlands. Med en spelare mindre så spelar vi väldigt bra och anfaller hela halvleken förutom på några kontringar av Södermanland. Tyvärr gör de mål på en sådan men vi reducerar igen kort efter. Sista kvarten försöker vi men orkar inte riktigt komma till de farligaste målchanserna och vi åker tyvärr ut som trea i gruppen.

Vi är nöjda med killarnas sätt att ta sig igenom matcherna och försöka spela efter den offensiva idén som vi hade. Vad som än hände så vek de inte ner sig utan försökte lyssna och förbättra spelet. Tyvärr räckte det inte denna gången men killarna kan vara stolta över insatserna.