Fler tjejer/kvinnor till fotbollen

Den 20:e mars vill vi träffa dig som är tjej/kvinna och är engagerad, eller kan tänka dig att bli engagerad, inom fotbollen. Det kan vara som styrelsemedlem, tränare, spelare, domare, funktionär, engagerad förälder eller liknande.

På denna träff kommer vi tillsammans fundera kring vad ett länsbaserat nätverk för tjejer inom fotboll skulle kunna bidra med. Vad skulle det kunna innehålla? Vilket stöd kan behövas? Vad inspirerar oss? Vad behöver vi? Vad vill vi ha? Hur vill vi ses och hur vill vi bygga nya relationer med varandra över kommun och klubb-gränser?

Du behöver inte ha nån förkunskap, några färdiga tankar eller liknande. Bara kom med ett öppet sinne och en positiv inställning så kan vi tillsammans bygga nåt riktigt bra.
Hoppas vi ses där!

Anmälan senast 17/3 till kansli@olff.se