Inbjudan till lunchwebbinarium med Daniel Ekvall, Herrfotbollslandslaget

Tema: Idrottspsykologi- Fotbollspsykologi för nästa träning och en långsiktig karriär

Daniel Ekvall är Tränarutbildare med ansvar för Fotbollspsykologi på Svenska Fotbollförbundet. Han är för närvarande fotbollspsykologisk rådgivare åt herrlandslaget och har haft samma funktion i IFK Norrköping mellan 2010 och 2017.

Anmälan här:
http://www.olff.se/ tranarutbildning/anmalan/?scr=info&fiid=48843

Målgrupp:
Ledare (senior-, junior-, och ungdomstränare) samt
Spelare (tjejer och killar) födda 2003-2005 (de som går i skola kan anmäla sig så får man en länk med inspelad föreläsning)

Daniel Ekvall är Tränarutbildare med ansvar för Fotbollspsykologi på Svenska Fotbollförbundet. Daniel ansvarar därmed för områden som ledarskap, pedagogik, psykologi och lärande från Tränarutbildning C till UEFA PRO nivån. Han är för närvarande fotbollspsykologisk rådgivare åt herrlandslaget och har haft samma funktion i IFK Norrköping mellan 2010 och 2017. Dessutom har Daniel varit idrottspsykologisk rådgivare åt bl a RF och Sveriges Paralympiska Kommitté.
Daniel är utbildad i pedagogik med inriktning idrott och i psykologi med inriktning idrott på Högskolan i Halmstad. Han har också en grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT.
Föreläsningen kommer att utgå från boken: Fotbollspsykologi för nästa träning och en långsiktig karriär. Skriven av Daniel Ekvall & Rasmus Wallin-Tornberg.
Innehållet kommer att kretsa kring dessa tre teman:
Tema I – fokuserar på temat att göra nästa aktion med hög kvalitet och handlar om hur fotbollsspelare kan bli bättre på att göra det som är viktigt på fotbollsplanen, även när det är utmanande, tufft och svårt.
Tema II – handlar om temat att göra lagkamrater bättre och fokuserar på hur spelare kan utveckla färdigheter för att hjälpa lagkamrater och hur ni kan lösa situationer tillsammans.
Tema III – tar upp temat en långsiktig och hållbar karriär. Till exempel att kombinera fotboll och skola, byta till en miljö med högre krav eller hantera en skadeperiod.
Anmälan här:
http://www.olff.se/ tranarutbildning/anmalan/ ?scr=info&fiid=48843
Målgrupp:
Spelare (tjejer och killar) födda 2003-2005
Ledare (senior-, junior-, och ungdomstränare)