Kombinera futsal och gymnasiestudier

Vill du förena studier på gymnasienivå med en idrottssatsning i futsal? Idrottsgymnasiet Örebro på Virginska kan med start hösten 2021 erbjuda denna möjlighet!

Idrottsgymnasiet Örebro erbjuder högkvalitativ träning och en unik elitdrottsmiljö för gymnasieungdomar i ett stort antal idrotter. Idrottsutbildningen i futsal är dessutom en så kallad Nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU), vilket innebär att den är godkänd och certifierad av Svenska Fotbollförbundet med start hösten 2021. Vi har 12 platser och för både tjejer och killar.

Du söker till NIU Futsal på dina idrottsliga meriter senast den 1 december 2020. Håll utkik efter datum för informationsträffar och besöksdagar på vår hemsida. Där hittar du också länk till ansökningssidan!

Hemsida: www.orebro.se/idrottsgymnasiet Idrottsgymnasiet på Instagram: #idrottsgymnasietorebro

Vill du veta mer om vad det innebär att studera på Idrottsgymnasiet, hör av dig till:

Sandra Mattsson, projekt- och processledare,
019-21 60 57 sandra.mattsson@orebro.se