Tränare SÖKES

Här kan ni som förening lägga ut lediga tränaruppdrag. Maila till marcus@olff.se

INFÖR SÄSONGERNA 2016/2017:

Publicerad 2017-02-10:
IFK Kumla söker förstärkning till sin tränarstab

IFK Kumla är en förening med många ungdomslag och en bred verksamhet. Många människor finns i organisationen runt ungdomslagen och föreningen präglas av ett stort engagemang. Herrlaget spelar i division 2 och hade under säsongen 2016 ett av de yngsta lagen rent åldersmässigt. Under A-laget har vi idag ett U19-lag som kvalificerat sig till distriktets enda plats i U19 division 1 i hård konkurrens. Nästa steg är vårt U16/17-lag som kommer delta i den nystartade U17 Region och i U17-kval. Tränare och övriga roller jobbar nära varandra och kan sägas vara ett team som ska skapa en tydlighet för såväl individuell som lagmässig utveckling.

Det IFK Kumla söker är en tränare som är intresserad av att ingå i ett team runt vårt U19-lag. I arbetsbeskrivningen ingår att leda träning, samt coacha i match (U19). Omfattningen av uppdraget kan diskuteras. Du bör vara en person som sätter trivsel, stämning och kvalité högst på din dagordning. Eftersom vi jobbar tillsammans så bör sin sociala kompetens vara inriktad på lagarbete.

Givetvis kommer du ha stor frihet i att planera och genomföra träningar med mera.
Anmäl ditt intresse per mail till: thomas.bengtson@grillska.se

Publicerad 2017-02-07:
IFK LINDESBERG SÖKER TRÄNARE

IFK Lindesberg är en av Lindesbergs största ungdomsföreningar och det är vi mycket stolta över. Med över 150 ideellt arbetande ledare och föräldrar håller vi igång verksamheten från tidig vår till sen höst. Vi är över 500 medlemmar varav ca 350-400st aktiva som spelar i 17 olika lag som årligen spelar serie samt cuper. Navet i föreningen finns i fritidsbyn där vår kanslist arbetar och ansvarar för den dagliga skötseln, ekonomi, och lagfrågor, hon ansvarar bl.a dessutom också för uthyrningen av boende i fritidsbyn samt bokningar av vår konstgräshall.

Vår strävan är att skapa en bra ungdomsverksamhet som senare mynnar ut i en lyckad seniorverksamhet.

Nu söker vi tränare som kan hjälpa oss att utveckla vår förening. Denna roll är en unik möjlighet för dig som vill utveckla ledaregenskaper på ett roligt sätt.

Vi ser att du har ett intresse av att utvecklats som ledare, bidra och återinvestera tid till nästa generations samhällsmedborgare och har god förmåga att möta ungdomar. Du tycker att fotboll är ett utmärkt verktyg för att få unga individer att växa och utvecklas som personer och fotbollsspelare. Vi ser gärna att du som ledare vill fortbilda dig genom de utbildningar som ÖLFF/SvFF tillhandahåller, och vi står självklart för den kostnaden.

Är du den vi söker?

Kontakt: Petter Carlsson 070-391 53 54  petter.carlsson73@gmail.com
Alt: ifk.lindesberg@telia.com

Publicerad 2017-01-16:
Huvudtränare sökes till IK Sturehov P 05

En tränare med glatt humör som vill lägga tid på att vidareutveckla duktiga fotbollskillar.

Huvudsakligt fokus för huvudtränaren är träningar och matchspel, för allt runtomkring laget finns det 2-3 hjälptränare samt en föräldragrupp.

Vid intresse kontakta Sabbe De Basso 070-733 69 68

Publicerad 2016-10-21:
Adolfsbergs Juniorer söker tränare till 2017 (Pojkar)
Adolfsberg har under 2016 haft 2 tränare och en assisterande och vi har tillsammans drivit en trupp på ca: 25-30 spelare i 2 serier. Grabbarna kommer nästa år vara 17/18 år.

Det är en träningsvillig grupp med bra närvaro och som gillar att träna. I och runt laget finns en skön gemenskap och ett gott gäng föräldrar som finns där när det behövs hjälp med olika saker.

Att vara tränare i Adolfsberg är mycket utvecklande då allt i form av planer och material finns att tillgå året runt och en bra sammanhållning i föreningen. Vi söker en tränare som brinner för fotbollen samt kan behålla den extremt goda sammanhållningen som varit i gruppen dom sista två åren. En person som vill utveckla gruppen och individen.

Vid intresse hör av er till Kenny Strömberg på 0704 244463 mail: kenny@samkopsgruppen.nu
Eller till Claes Mauroy mail: adolfsbergsik@telia.com

Publicerad 2016-10-12:
KIF Örebro F04 söker tränare
Vi söker dig som tränare som vill anta en ny utmaning med huvudansvar för F04-laget. Vi erbjuder dig tränarutbildning beroende på utbildningsnivå. Vi i Kif Örebro vill att alla våra tränare ska följa vår spelarutbildningsplan som utgår från SvFF riktlinjer. För oss är det viktigt med utveckling, glädje, respekt och stolthet.
Läs mer på kiforebro.se
Kontakta Anders Nilsson, klubbchef på anders@kiforebro.se

Publicerad 2016-09-26:
Örebro SK Ungdom (pojk) /Örebro SK Söder (flick) söker ungdomstränare
Vi har alltid behov av tränare till vår stora ungdomsverksamhet, vi har pojk och flicklag i alla åldrar så därför kan vi hitta lämpligt uppdrag till DIG oavsett vilken ålder du vill jobba med samt vilken funktion du vill verka i - exempelvis tränare, assisterande tränare, målvaktstränare, fystränare mm.

Är du intresserad av att vara med i vår härliga ungdomsförening - tveka inte utan skicka in några rader om dig själv så styr vi upp en träff!

Kontaktpersoner:
Tommy Ohlsson, Flickfotbollsansvarig & Pojkfotboll P05 & yngre, 019-20 95 56 tommy.ohlsson@oskungdom.se
Fredrik Holmquist, Idrottsansvarig Fotboll, 019-20 95 57 fredrik.holmquist@oskungdom.se

Publicerad 2016-06-22:
KIF Örebro F02 söker tränare
Vi söker dig som tränare som vill anta en ny utmaning med huvudansvar för F02-laget. Vi erbjuder dig tränarutbildning beroende på utbildningsnivå. Vi i Kif Örebro vill att alla våra tränare ska följa vår spelarutbildningsplan som utgår från SvFF riktlinjer. För oss är det viktigt med utveckling, glädje, respekt och stolthet.
Läs mer på kiforebro.se
Kontakta Anders Nilsson, klubbchef på anders@kiforebro.se

Publicerad 2016-05-11:
Lekebergs IF söker tränare
Lekebergs IF söker huvudansvarig tränare. Laget spelar för närvarande i division 6 . Truppen är relativt ung, vi har dessutom ett ungdomslag med ett antal hungriga spelare som vi vill slussa in i seniorverksamhet och jobba vidare med.
Du är driven, engagerad och en duktig ledare som gärna vill ta an dig uppgiften och testa dina ledaregenskaper.
Vi ser gärna att du har påbörjat SvFF:s Tränarstege (ange utbildningsnivå i intresseanmälan).
Startdatum: Vi ser gärna att du kan slussas in under hösten för att sedan ta fullt ansvar när inomhussäsongen börjas
Kontaktpersoner:
Erik Lannhard erik.lannhard@ericsson.com 070/5440083
Tommy "Torre" Jonsson Lekebergs IF (tommy@backupgroup.se) 072/0503788

Publicerad 2016-05-07:
KIF Örebro söker assisterande tränare till F19
Vill du vara en del av ett framgångsrikt elitlag i fotboll? Vill du vara med och utveckla morgondagens A-lagsspelare?
KIF Örebro söker en assisterande tränare till KIF Örebro DFF Talang, vårt U-lag som spelar i Svenska Spel F19.
Om du vill vara en del av ett elitlag med höga ambitioner och stora förhoppningar ska du kontakta:
Anders Nilsson
Klubbchef KIF Örebro DFF
Telefon: 070-226 99 11

IFK Örebro söker klubbtränare - ungdom
Vi söker en tränare till vårt P05-lag. Du kommer att ingå i ledarteamet och där ingår planering och genomförande av träning och match.
Vi ser helst att du har genomgått fotbollsförbundets kurs C-diplom alternativt Avspark, gärna också bas 1 (helt eller delvis). Annan ledarutbildning är också meriterande.
Du är driven, engagerad och brinner för att utveckla individen och laget!
Intresserad? Skicka din ansökan till kansli@ifkorebro.se.
För mer frågor kring uppdraget kontakta oss gärna.
Kontaktperson, ungdomsansvarig - Peter M Jonsson, tel: 073-047 11 43