Tränare SÖKES

Här kan ni som förening lägga ut lediga tränaruppdrag.
Maila till Daniel Lindahl, Örebro Läns FF

Publicerat: 20200527
Tränare FC Örebro Nordic!

Vi i FC Örebro Nordic söker en tränare omgående till vårt lag i divison 4. Vi är en förening med höga ambitioner som värderar gemenskapen och samhörigheten högt. På grund av den rådande situationen så behöver vi en nya tränare att bygga vidare kring. Vi söker dig som har erfarenhet från att coacha seniorer tidigare och som är redo att göra det lilla extra för förening. Du ska ha ett öga för att utveckla spelare och föredra att spela en mer modern fotboll. Vi har som sagt höga ambitioner och vill ha en tränare som är likasinnad och redo att växa med oss.
Hör gärna av dig till oss på numret nedan så kan vi prata mer om rollen och klubben. Tack på förhand! Ring: 0739926082

UNGDOMSTRÄNARE LILLÅN FK U15/16
Lillån Fotboll söker en engagerad fotbollstränare att ingå i vårt team tillhörande U15/16. Till din hjälp finns en erfaren och välutbildad kollega samt en stab av stödpersoner/lagledare etc.
Lillån FK är en av de större fotbollsföreningarna i Örebro jämte elitföreningarna. Inför 2020 har vi 15 barn- och ungdomslag med pojkar och flickor i åldern 7-16 år där vi bedriver spelarutbildning, samt seniorspel i Div 4. Föreningen jobbar regelbundet med målvaktsutbildningar och stöttar ledare i sin vidareutbildning.
Efter några års medvetet arbete att behålla fler spelare längre, kommer vi 2020 kunna erbjuda en U-lagsverksamhet för pojkar 15-16 år (P05/P04). Samarbete med seniortruppen förekommer redan och kommer fortsätta.
Vi söker dig som har gediget fotbollsintresse, relevant utbildning, kanske erfarenhet som tränare redan. Uppdraget kan också passa den som kliver in i tränarrollen för första gången eftersom du har erfarna kollegor bredvid dig.
Vi förutsätter att du kommer in med stort engagemang och intresse för att utveckla ungdomsspelare med en ledarstil som kan motivera och inspirera tonåringar att komma vidare i sin fotbollsutveckling. I truppen, som består av ca 40 spelare, vill vi kunna erbjuda spel och träning på olika nivåer. Till din hjälp kommer du ha minst en fast tränarkollega, samt en stor och engagerad föräldragrupp med bl a tidigare tränare som kan backa upp vi tillfälliga behov. Ett mindre arvode utgår.
Med detta projekt hoppas vi kunna erbjuder vi fotboll för många i den aktuella åldern, förser vårt egna Div 4-lag med större del egna spelare åren framöver, samt förbereder en del för fortsatt utbildning i någon av elitklubbarna när tiden är mogen.
Vill du veta mer, kontakta Fredrik Wennerlund tel 076-0097380 eller
fredrik@lagerteknik.se

Publicerat 2019-12-16:
Hovsta IF söker tränare till sitt A-lag
En assisterande tränare (alternativt delad huvudtränarskap med nuvarande tränare) sökes till Hovsta IF:s A-lag.

För att kunna utveckla och vara mer tillhands på en individnivå för vår trupp samt avlasta vår nuvarande tränare, är laget i behov av att utöka sin tränarstab som idag består av en huvudtränare samt en lagledare.

Vi ser gärna att du är utbildad via förbundets senaste utbildningar eller har en ambition att utbilda dig. Viktigt är att du har lätt till samarbete och kemin med övriga ledare funkar.
Är du intresserad eller har frågor kontakta William Goldsworthy, tränare och Åke Kihlberg, ordförande (mejla gärna båda)
William@goldsworthy.se
ake_kihlberg@hotmail.com

Publicerat 2019-11-10:
Tränare sökes till SMÅ IF P17-P19

Vi har cirka 20 st tränings villiga och taggade killar som vill starta upp sitt gamla lag. Tanken är att laget ska spela i en P17-19 serie. De vill träna 2 gånger i veckan med start från v8. Ett visst samarbete kommer att ske med vårat seniorlag i form av att vissa killar kanske vill prova att träna eventuellt spela matcher med dem osv. Några juniorer finns som redan spelar och tränar med seniortruppen men de är villiga att köra dubbelt.

Är du en tränare som vill komma till en förening där man trivs och brinner för att utveckla spelare och människor hör av dig till våran ordförande Gert Malmkvist på 0708501463."

Publicerat 2019-10-21:
Ervalla SK söker tränare
Vi söker en tränare till vårat seniorlag Ervalla SK i div. 5-6.
Vi tränar 2 ggr. i veckan plus match.
Är du intresserad så kontakta oss.
Kontaktperson: Ola Röjler. Olarojler@gmail.com
Lennart Andersson . Lok_andersson@telia.com tel 073-8325824

Publicerat: 2019-10-18:
Huvudtränare och assisterande tränare sökes till Rynninge IK P05-06
Huvudtränare
Rynninge IK söker en huvudtränare för att ta laget vidare i sin fotbollsutveckling. Vi ser gärna att du har minst UEFA-B utbildning och dokumenterad erfarenhet från tidigare uppdrag senaste åren. Här får du chansen att ta ett mycket duktigt lag vidare på sin resa mot seniorfotbollen. Laget är det äldsta laget i Rynninge IK vilket gör att detta lag kommer att bli föreningens nya U-lag och också forma det nya A-laget inom några år. Spelarna har en mycket fin gemenskap, både på och utanför planen. Föräldrarna är mycket engagerade utanför planen och ställer upp och hjälper till där det behövs. Du får en mycket stark kalender innehållande träningsmatcher, både i Örebro och utanför. Plus seriespel och cuper. Du har givetvis frihet att själv utforma planen för laget på alla plan. Men ska veta att det finns mycket hjälp att få utanför med bl.a. administrativa saker såsom Fogis, matchbokningar, anmälan cuper och mycket mer där laget har en mycket väl fungerande organisation. Vi ser att du som söker rollen som huvudtränare har ett synsätt där alla blir delaktiga. Och att teori är en viktig del med bl.a. spelidé, spelsätt, fotbollsteori och kost. Hjälp utifrån kan alltid ordnas för specifika pass. Viktigt är att du lägger upp en plan på både kort och lång sikt med laget och dess utveckling. Vi ser att laget har behov av en huvudtränare och gärna 1-3 assisterande tränare, så träningarna och matchspel kan anpassas till rätt nivåer. Har du som söker huvudtränaruppdraget tips och idéer på assisterande tränare så tar vi gärna emot dessa.

Assisterande tränare
Du som söker ska helst ha erforderlig utbildning och erfarenhet av att träna ett eller flera fotbollslag och vill fortsätta utvecklas för att på sikt bli huvudtränare. Som assisterande tränare hos Rynninge IK är du huvudtränarens högra hand och ni tillsammans utformar planen för att utveckla laget vidare, både taktiskt och strategiskt.

Vill du ansöka eller veta mer vänligen maila till ordförande i Rynninge IK David Fataki på david.fataki@rynningeik.se